Heeft u nog vragen?
bel ons NU op 0476 20 55 71 0476 20 55 71

Alles voor uw oldtimer bij
Haute Voiture uit Ninove

Haute Voiture in Ninove, opgericht door zaakvoerder Yves Lafosse, is sinds september 2017 het paradijs voor oldtimers. U kan er terecht voor verschillende diensten voor uw historische wagens. Advies, aankoop, verkoop tot zelfs uw voertuig een warm onderkomen geven, het is allemaal mogelijk bij ons.

Aan- en verkoop

Binnen ons kwaliteitsvol aanbod aan classic cars - we hebben er steeds 25 tot 30 in stock - vindt u mogelijk uw volgende aankoop. Wanneer u naar een specifieke oldtimer op zoek bent, kan u de informatie ook doorgeven en starten wij onze zoektocht. Kom zeker ook eens langs wanneer u uw oldtimer wenst te verkopen. Wij zijn steeds geïnteresseerd.   

Consignatie

Wil u er zeker van zijn dat uw wagen na verkoop in goede handen terecht komt? Doe dan een beroep op de dienst consignatie van Haute Voiture. Zo kan u de wagen in onze showroom laten pronken voor de juiste doelgroep. Ook spreken wij ons netwerk en gespecialiseerde websites aan om de juiste koper te vinden.

Carhotel

Een andere service die uw oldtimer goed zal doen is ons carhotel. Beschikt u niet over een veilige en warme garage of stelplaats voor uw voertuig? Dan staan wij in Ninove klaar om uw voertuig een warm onderkomen te geven. Vraag meer informatie over onze formules.
Vanuit ons carhotel kan u op ieder moment vertrekken en aankomen met uw classic car.

Contact

Door contact op te nemen met Haute Voiture neemt u de ideale beslissing voor uw oldtimer.
Of u nu wil kopen, verkopen of een onderdak wenst, bij ons ontdekt u dezelfde passie die u eveneens aan uw voertuig besteedt.

Haute Voiture Ninove

OPENDEURDAG 19 OKTOBER VAN 9U TOT 18U.

 

Nieuwe weg 1
9400 Ninove, BE

Gsm : 0476 20 55 710476 20 55 71
yves@hautevoiture.be

BTW BE 0663.887.301